Νέα της JKA Hellas

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 1ο σεμινάριο κριτών για Άοπλη μάχη χωρίς αντίπαλο και για Άοπλη μάχη με αντίπαλο της JKA για 2024, στο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 1ο σεμινάριο κριτών για Άοπλη μάχη χωρίς αντίπαλο και για Άοπλη μάχη με αντίπαλο της JKA για 2024, στo

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ο Chief Instructor της JKA WF Hellas Πανουσόπουλος Αναστάσιος, ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής Αφεντούλης Νικόλαος & μέλος της τεχνικής επιτροπής Μάντζαρης Ιωάννης, ταξίδεψαν στην

Την Παρασκευή 17 (Ρόδος) και το Σάββατο 18 (Αθήνα) Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Gasshuku για το 2023! Στο σεμινάριο δίδαξε ο Okuma Koichiro Sensei, ο οποίος έμεινε

Μην χάσετε την ευκαιρία να προπονηθείτε με έναν από τους πιο περιζήτητους Δασκάλους της JKA παγκoσμίος. Το κεντρικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου (λεωφόρος Βεϊκου 137 Γαλάτσι).

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το σεμινάριο κριτών για Άοπλη μάχη χωρίς αντίπαλο και για Άοπλη μάχη με αντίπαλο της JKA, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο Dojo Καράτε Πειραιάς.

Ευχαριστούμε όλους τους Δασκάλους της JKA WF HELLAS καθώς τους καρατέκα που παρευρέθηκαν και βοήθησαν στη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός JKA Budo Karate do JKA την Κυριακή 20 Μαρτίου! Ο διαγωνισμός έγινε στο Hombu Dojo της Jka W.F. Hellas στο Γαλάτσι.
Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος Καρατέκα από όλη την Ελλάδα όπως: Πειραιά, Γαλάτσι, Καπανδρίτι, Κόρινθο, Μυτιλήνη, Ρόδο και Σύρο!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το σεμινάριο κριτών για Άοπλη μάχη χωρίς αντίπαλο και για Άοπλη μάχη με αντίπαλο της JKA, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Dojo Καράτε Πειραιάς.

Ευχαριστούμε όλους τους Δασκάλους της JKA WF HELLAS καθώς τους καρατέκα που παρευρέθηκαν και βοήθησαν στη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο σεμινάριο της JKA W.F. Hellas!

Το σεμινάριο έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Handball Καπανδριτίου.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν πάνω από 100 Καρατέκα (μικροί και μεγάλοι) από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως: Γαλάτσι, Πειραιάς, Νέα Σμύρνη, Καπανδρίτι, Γλυκά Νερά, Κόρινθος και Ρόδο.

Φωτογραφίες από το σεμινάριο εδώ.