Νέα της JKA Hellas

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαιτησίας - κανονισμών Kata της JKA, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στον ΑΣΣΚ Ο ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΗΛΙΟΣ, στον Πειραιά.

Ευχαριστούμε όλους τους Δασκάλους της JKA WF HELLAS καθώς τους αθλητές που παρευρέθηκαν και βοήθησαν στη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο επίσημο πρωτάθλημα της Jka W.F. Hellas την Κυριακή 20 Μαρτίου! Το πρωτάθλημα έγινε στο Hombu Dojo της Jka W.F. Hellas στο Γαλάτσι.
Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος Καρατέκα από όλη την Ελλάδα όπως: Πειραιά, Γαλάτσι, Καπανδρίτι, Κόρινθο, Μυτιλήνη, Ρόδο και Σύρο!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαιτησίας - κανονισμών (Kata και Kumite) της JKA, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου στην σχολή των Δασκάλων Μάντζαρη Ιωάννη και Μάτα Αρτεμισία, στον Πειραιά.

Ευχαριστούμε όλους τους Δασκάλους της JKA WF HELLAS καθώς τους αθλητές που παρευρέθηκαν και βοήθησαν στη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο σεμινάριο της JKA W.F. Hellas!

Το σεμινάριο έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Handball Καπανδριτίου.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν πάνω από 100 Καρατέκα (μικροί και μεγάλοι) από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως: Γαλάτσι, Πειραιάς, Νέα Σμύρνη, Καπανδρίτι, Γλυκά Νερά, Κόρινθος και Ρόδο.

Φωτογραφίες από το σεμινάριο εδώ.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το 4ο επίσημο σεμινάριο της JKA W.F. Hellas.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο Handball Καπανδριτίου (διεύθυνση Ολυμπιακών Αγώνων 2004), ώρα 10:00 και θα έχει διάρκεια 3 ώρες.

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν: kihon, kata και kumite.

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι σύλλογοι - αθλητές του Shotokan Karate, ανεξαρτήτου ηλικίας και ζώνης (kyu - dan).

Δηλώσεις συμμετοχών έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022.

 

Πληροφορίες - συμμετοχές:

Τηλ. επικοινωνίας: 210 2221 380, 697 2311 082.

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της JKA W.F HELLAS στον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Ελευσίνας (Γ.Α.Σ.Ε).

Στο σεμινάριο παρευρέθησαν δάσκαλοι και αθλητές από όλη την Ελλάδα όπως

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το 3ο επίσημο σεμινάριο τις JKA W.F. Hellas.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 1 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, στον

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

       19:00-21:00 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ-ΕΞΕΤΑΣΤΩΝ

       HOMBU DOJO JKA HELLAS (ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 56 ΓΑΛΑΤΣΙ)

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το 3ο επίσημο JKA Athens Gasshuku!

Στο σεμινάριο θα διδάξουν οι:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο επίσημο σεμινάριο της JKA W.F HELLAS, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Καπανδριτίου.

Στο σεμινάριο δίδαξαν οι